ΜΑΝΗ - ΣΤΕΡΝΑ

2010-11-21 21:58

   Μία ακόμα Κυριακή που ο Εθνικός δεν έπεισε με την απόδοσή του. Η Δόξα Στέρνας, που επίσης δεν έπαιξε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, επικράτησε με το τελικό 0-1 με εύστοχο δυνατό σουτ του Ρέκκα στο 65' έξω από την μεγάλη περιοχή. Πολλά τα παράπονα των γηπεδούχων από την κάκιστη διαιτησία του αγώνα. Ο Εθνικός διαμαρτύρεται για δύο καταφανέστατα πέναλτυ, ένα σε κάθε ημίχρονο, καθώς και για την ακύρωση καθαρού γκολ του Οδυσσέα Κονακλή ως οφσάιτ μετά από παράλληλη πάσα έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 85' και ως αποτέλεσμα του εκνευρισμού του αγώνα ο τερματοφύλακας του Εθνικού, Κώστας Συριτούδης, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση και κινδυνεύει με ποινή αρκετών αγωνιστικών.

Διαιτητές: Σιβούδης - Τερζενίδης - Φτάκας

ΜΑΝΗ: Συριτούδης, Τοπαλίδης, Ζαχαρνούδης, Τσινούδης, Κισσούδης, Τουρνάκης (75' Κελεσίδης Ευαγ.), Λιάσου (65' Γκιντίδης Στρ.), Βλάχος, Φουτσιτζής (78' Γκασίδης), Κονακλής, Κελεσίδης Αν.

ΣΤΕΡΝΑ: Φούρλας, Ντινούδης, Απαράκος, Χατζηχαραλάμπου, Τσοκαλίδης, Ραϊκούδης, Τσιολακίδης, Νικολακάκης, Ρέκκας, Ντινούδης, Νταλτσίδης (46' Σταυρίδης - 68' Μητακίδης - 87' Καλεντζίδης)

Πίσω