ΜΑΝΗ-ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ

2010-10-03 20:55

Σε ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι, χωρίς όμως πολλές ευκαιρίες, ο Εθνικός Μάνης επικράτησε του Άρδα Καστανεών με 1-0. Το γκολ προήλθε σε αντεπίθεση του Εθνικού μετά πό κλέψιμο στο χώρο του κέντρου, όταν ο Οδυσσέας Κονακλής βρήκε με ωραία κάθετη μπαλιά τον Τάσο Κελεσίδη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει την αντίπαλη άμυνα και να σκοράρει, περνώντας και τον τερματοφύλακα. Στο 80' λεπτό του αγώνα ακυρώθηκε γκολ του Άρδα Καστανεών ως οφσάιτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και 2-3 ακόμα καλές ευκαιρίες να σκοράρουν, όμως νικήθηκαν από τον εξαιρετικό Κώστα Συριτούδη, ο οποίος διατήρησε ανέπαφη την εστία του. Απογοήτευσε δυστυχώς η διαιτησία του χθεσινού αγώνα με πολλά λάθη και ανάποδα σφυρίγματα.

Διαιτητές: Δρακούδης - Στεργάτος - Ουζουνάκης

ΜΑΝΗ: Συριτούδης, Ζαχαρνούδης, Φουτσιτζής, Κισσούδης, Τσινούδης (70' Γκιντίδης Στρ.), Μαυρομμάτης, Βλάχος, Κονακλής, Καζής (80' Γκόλιας), Λιάσου, Κελεσίδης Αναστ.

ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ: Γαβριηλίδης, Χαρισιάδης (67' Πιστίκης), Γουγουλιάς, Σαραμάντης, Πεχλιβανίδης, Πασακαλίδης, Καπετανίδης, Κυργιαλάνης, Μπελλιάς (65' Κασπαρίδης), Μήτσας, Καλπακίδης.

Πίσω