ΑΣΠΡΟΝΕΡΙ - ΜΑΝΗ

2010-03-01 17:37

Η μέτρια απόδοση του Εθνικού σε συνδυασμό με το πολύ βαρύ γήπεδο και τον δυνατό αντίπαλο, το πρωτοπόρο Ασπρονέρι, στάμάτησαν το νικηφόρο σερί των πέντε προηγούμενων αγώνων. Η Μάνη είχε να ηττηθεί από τις 21 Νοεμβρίου 2009, όταν για την 10η αγωνιστική τότε δεν τα κατάφερε μέσα στην Παταγή (3-1). Μόλις στο 1' καταλογίστηκε αυστηρό πέναλτι σε βάρος του Εθνικού σε μαρκάρισμα πάνω στον Αλτικολάτση. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Δελημπεης και έκανε το 1-0. Στο 25' σε μια φάση μέσα στην περιοχή του Εθνικού, ένας εκ των επιτιθέμενων της ομάδας του Ασπρονερίου βρήκε τη μπάλα και με τα δύο χέρια του και αυτή στρώθηκε στον Τσαρεκτσή που με εύκολο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 38' με σέντρα του Γιάννη Γκασίδη από στημένη φάση, μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, η μπάλα έφτασε στο Μανώλη Εμμανουηλίδη μέσα στη μεγάλη περιοχή και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να μειώσει σε 2-1. Ο Εθνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει λίγο πριν το ημίχρονο αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 45' με πλασέ και στο 47' με κεφαλιά ο Πολυσάκης διεύρυνε το σκορ στο 4-1. Στο 49' ο Γιάννης Καρύδης μείωσε εκ νέου σε 4-2. Όμως στο 61' πάλι ο Πολυσάκης και στο 66' ο Εμμανουηλίδης διαμόρφωσαν το τελικό 6-2. Ο Εθνικός Μάνης διαμαρτύρεται για την εχθρική διαιτησία που αντιμετώπισε στο γήπεδο του Ασπρονερίου από το 1' έως το 90'.

Διαιτητές: Δρακούδης - Ρούμελης

ΑΣΠΡΟΝΕΡΙ: Δοϊτσίδης, Παρασχούδης, Τσαρεκτσής, Τζαλαλίδης, Σιριτούδης, Κυρκούσης, Κυρούδης, Αλτικολάτσης (60' Δεληγιαννούδης), Εμμανουηλίδης, Πολυσάκης (75' Ζησάκης), Δελημπεης (65' Τσομπανούδης)

ΜΑΝΗ: Συριτούδης Κων/νος, Γκιντίδης Στράτος, Γκασίδης Ιωαν., Ζαχαρνούδης Μόρφης, Καρύδης Ιωαν., Τοπαλίδης Κων/νος, Τουρνάκης Γ., Μαυρομάτης Διον., Εμμανουηλίδης Μαν. (72' Γκιντίδης Παν.), Ρόμπολας Ιωαν., Παγωνάκης Αγγ.

Πίσω