ΜΑΝΗ - ΕΛΛΗΝΟΧΩΡΙ

2010-03-30 01:15

Νικηφόρα συνέχισε την πορεία του στο πρωτάθλημα ο Εθνικός Μάνης απέναντι στη Δόξα Ελληνοχωρίου επικρατώντας με το τελικό 2-0 και πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 35' με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Διονύσης Μαυρομάτης έκανε το 1-0 για τον Εθνικό Μάνης. Στο 65' μετά από πολύ καλή κούρσα από αριστερά ο Μόρφης Ζαχαρνούδης πέρασε όμορφη μπαλιά στη μεγάλη περιοχή για τον Κώστα Τοπαλίδη και αυτός χωρίς να δυσκολευτεί με ωραίο πλασέ έκανε το τελικό 2-0. Ο Εθνικός έχασε πολλές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ το οποίο όμως παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα. Ξεχώρησαν οι μικροί ακραίοι Κώστας Τοπαλίδης (δεξιά) και Μόρφης Ζαχαρνούδης (αριστερά) οι οποίοι συνέχισαν τις πολύ καλές τους εμφανίσεις. Αποτελούν χρυσή λύση για τον προπονητή, Βαγγέλη Κελεσίδη, στις πτέρυγες καθώς αφήνουν συνεχώς πολλές υποσχέσεις και για το μέλλον.

Διαιτητές: Δαλής - Μπεμπελής - Βακαλίδης

ΜΑΝΗ: Συριτούδης (45' Γκιντίδης Παν.), Γκασίδης, Τουρνάκης (75' Βαϊράμης), Βλάχος, Φουτσιτζής, Τοπαλίδης, Κονακλής, Μαυρομάτης, Τσιαφάκης, Ζαχαρνούδης, Εμμανουηλίδης.

ΕΛΛΗΝΟΧΩΡΙ: Μολάς, Κεκές Ι., Καραδημητρίου Στ., Ντούδης, Νικολαΐδης, Μίνης, Καΐσας, Καραδημητρίου Π., Σκούρας, Κεκές Π., Ζουμπουλίδης.

Πίσω