ΟΡΕΣΤΗΣ-ΜΑΝΗ

2010-11-04 10:22

   Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Έβρου ο Ορέστης Ορεστιάδας πήρε την πρόκριση επικρατώντας με 2-0 του Εθνικού Μάνης και έτσι στον επόμενο γύρο θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Α.Ε. Διδυμοτείχου. Στην ανάπαυλα του αγώνα οι ομάδες οδηγήθηκαν στα απόδητήρια ισσόπαλες 0-0. Στο 60' ο Ορέστης εκμεταλευόμενος ένα λάθος στην άμυνα του Εθνικού και την ολιγωρία των αμυνομένων άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Πασχάλης Σταματάκης εξαντλώντας τις αλλαγές του έκανε πιο επιθετικό τον Εθνικό πιέζοντας τον Ορέστη αλλά το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε. Στο 90' σε αντεπίθεση των γηπεδούχων η άμυνα του Εθνικού δεν πρόλαβε να οργανωθεί και με κεφαλιά μέσα από την περιοχή ο Ορέστης "κλείδωσε" τη νίκη και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού του κυπέλλου.

Διαιτητής: Παπαδημητρίου

ΟΡΕΣΤΗΣ: Μαρκίδης, Παπαϊωάννου, Γιαννακόπουλος (44' Πετρόπουλος Σ.), Βενετίδης, Μυλωνάς Γ., Παπαζήσης, Μυλωνάς Π., Νάκου, Νικολαΐδης (46' Δράκος), Πετρόπουλος Κ., Κουτσούκης (83' Σαραγλίδης)

ΜΑΝΗ: Συριτούδης, Ζαχαρνούδης, Τοπαλίδης, Γκιντίδης Στρ., Τσινούδης (77' Λιάσου), Φουτσιτζής, Βλάχος, Κονακλής, Γκόλιας (62' Πουρζιτίδης Κ.), Τουρνάκης (50' Κισσούδης), Κελεσίδης Αν.

Πίσω